NAWAAB INDIAN RESTAURANT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 63 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Nawaab Indian Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

20 nov 2022 om 23:10 Lekker eten. Hoopte alleen op een iets grotere portie soep.
13 okt 2022 om 20:33 Always tasty, flavorful food from Nawabb!
18 sep 2022 om 22:48 Na 1,5 uur werd ik gebeld door het restaurant, en heb ik zelf mijn bestelling opgehaald, de bezorger in geen velden of wegen te bekennen. Ook daarna geen contact met mij opgenomen. Heel vreemd. Het eten was zoals gewoonlijk uitstekend.
1 mei 2022 om 21:02 veel olie bij het eten
14 apr 2022 om 21:01 Eten is minder smaakvol. Biryani is rijst gemengd met grote brokken vlees, zeker Vlees is, zelfs bij kip, in grote brokken gesneden. Je kunt bij Thuisbezorgd kiezen tussen mild of heet. Wilden heet, maar was niet eens mild. Flauw met vleugje Indiaas.
25 mrt 2022 om 9:15 I ordered tomato soup. Definitely is from a can and not homemade. I would rather buy it in the supermarket and pay less money. A pity because other times I had good experience with them. Hope they take it in consideration
29 jan 2022 om 22:57 I love this restaurant and their food!
12 jan 2022 om 20:30 Prima !
1 jan 2022 om 20:03 Heerlijk gegeten en bezorging zelfs sneller dan de gem. Aangegeven tijd!
2 mei 2021 om 20:55 Erg lekker en de kruiden waren ook vers! Ik werd gebeld dat de bezorger onderweg was en kreeg een toetje van het huis voor het wachten. Top!
30 apr 2021 om 22:04 This was a great takeaway! The food is really good, we got a.few extras too! The restaurateur called to let us know that the food was on its way and the delivery guy was very nice! This restaurant is highly recommended.